Top

WallPaper l Walvis rijden

Nieuw
  • WallPaper l Walvis rijden
  • WallPaper l Walvis rijden
  • WallPaper l Walvis rijden
  • WallPaper l Walvis rijden
  • WallPaper l Walvis rijden
  • WallPaper l Walvis rijden
349,95
per WallPaper van 389,6cm x 280cm

Er komt een ijsbeer aan op de rug van een walvis. Daarna een bruine beer in een bijzondere boot. De ijsbeer is in de boomhut geklommen; de bruine beer volgt. Ze hebben genoeg aan elkaar. Maar het water is inmiddels gezakt en er komen steeds meer dieren aan: over land, door de lucht... Ze willen allemaal de boomhut in. Die raakt ten slotte overvol. Gelukkig gaan ze ook allemaal weer weg. En als de avond is gevallen zijn de twee vrienden weer samen.

Ronald en Marije Tolman, vader en dochter, maakten samen een prentenboek dat geen woorden nodig heeft om een mooi verhaal te vertellen - of misschien wel vele verhalen. Met de prachtige boomhut-etsen van Ronald Tolman als achtergrond weet Marije werelden vol verwachting en verwondering te scheppen.

En nu is er dit foto-behang, de illustratie komt uit het boek "De boomhut". Het behang is 165 gram, dit is een zogenaamde smartpaper (een extra mat vliesbehang). De totale afmeting is 243,5cm breed x 280cm hoog. Dit is verdeeld over 5 banen van 48,7cm x 280cm.
Alle behangbanen worden op 1 rol geprint. Op de verpakking staat een duidelijke instructie voor het aanbrengen van de Wallpaper Story. Het behang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is. 

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is het ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.

Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@