Top

Meisjesbehang - Koper

  • Meisjesbehang - Koper
  • Meisjesbehang - Koper
31,95
per rol

Dit is tof meisjes-behang! Op het eerste gezicht lijkt het een grafisch behang, maar als je beter kijkt dan zie de met de hand getekende gezichten van de meisjes, we like it! Je kunt kiezen uit de zwart-wit variant of voor de koper-kleurige print.

 

Dit behang wordt verkocht per rol, de rollen hebben een lengte van 10 meter en 5cm. De breedte van de rol is 53cm. Het patroon bevat zo'n27cm, houd hier rekening mee met het plaatsen van je bestelling. Mocht je meerdere rollen nodig hebben, bestel dan liever iets te ruim. Als je later een rol extra nodig hebt, dan kan het voorkomen dat de nieuwe rol uit een ander verfbad komt. Er kan dan iets kleurverschil optreden, dat zou zonde zijn. Rollen die niet zijn aangebroken mogen altijd worden teruggebracht of gestuurd. Let op: Dit geldt alleen voor rollen in de originele verpakking.

 

Dit is vliesbehang, wat inhoudt dat je enkel de wand hoeft in te smeren met de lijm voor vliesbehang. Het scheelt veel tijd en werk en mocht je over een paar jaar op zoek zijn naar wat nieuws, dan is het behang ook nog eens eenvoudig te verwijderen.

 Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@