Top

WallPaper XL l IJsbeer schilder maakt selfie

Nieuw
  • WallPaper XL l IJsbeer schilder maakt selfie
  • WallPaper XL l IJsbeer schilder maakt selfie
  • WallPaper XL l IJsbeer schilder maakt selfie
  • WallPaper XL l IJsbeer schilder maakt selfie
  • WallPaper XL l IJsbeer schilder maakt selfie
349,95
per WallPaper van 389,6cm x 280cm

Als een kameel kwaad wordt, kotst hij groen maagslijm over je heen.
Een giraf kan zijn eigen oren schoonlikken.
Een luiaard beweegt zo langzaam dat er groene algen tussen zijn haren groeien.
Zelfs een blinde kameleon neemt de kleur van zijn omgeving aan.

Misschien ken je het boek "Springende pinguïns en lachende hyena's" van Jesse Gomans, de illustraties zijn van Marije Tolman. Jesse Gomans vertelt de meest merkwaardige, grappige, bizarre, ongelooflijke, vieze en vreemde feiten over 50 uiteenlopende dieren. Marije heeft deze weetjes in 50 grote prenten weten te illustreren. Ze weet de dieren neer te zetten zoals je ze nog nooit hebt gezien, maar de feiten zijn allemaal waar.

En nu is er dit foto-behang, de illustratie komt uit het boek "Springende pinguïns en lachende hyena's". Het behang is 165 gram, dit is een zogenaamde smartpaper (een extra mat vliesbehang). De totale afmeting is 389,6cm breed x 280cm hoog. Dit is verdeeld over 8 banen van 48,7cm x 280cm.
Alle behangbanen worden op 1 rol geprint. Op de verpakking staat een duidelijke instructie voor het aanbrengen van de Wallpaper Story. Het behang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is. 

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is het ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.

Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@