Top

WallPaper XL l Klimmen in de wolken

Nieuw
  • WallPaper XL l Klimmen in de wolken
  • WallPaper XL l Klimmen in de wolken
  • WallPaper XL l Klimmen in de wolken
  • WallPaper XL l Klimmen in de wolken
  • WallPaper XL l Klimmen in de wolken
  • WallPaper XL l Klimmen in de wolken
349,95
per WallPaper van 389,6cm x 280cm

Het allermooiste prentenboek sinds De boomhut. Ze veroverden de wereld met hun sprookjesachtige prenten in De boomhut: Ronald en Marije Tolman. Het gouden vader-en-dochterteam dat de belangrijkste prentenboekenprijzen ter wereld in de wacht sleepte, heeft nu opnieuw een wereld gecreëerd om bij weg te dromen. In het woordenloze prentenboek Het eiland zwem je mee met een beer door een bijzonder eilandenrijk. Waar in De boomhut één ets tot achtergrond diende voor alle platen, toont Het eiland iedere pagina een nieuw kunstwerk van Ronald Tolman, waar Marije haar magie in laat werken. Op elk eiland valt een hele wereld te ontdekken, tot de beer zijn ultieme eiland vindt. Is hij daar thuis, of op doorreis? Iedere keer dat je Het eiland openslaat ontvouwt zich een nieuw verhaal.


Misschien ken je het boek "Het eiland" van Ronald Tolman, de illustraties zijn van Marije Tolman. 

En nu is er dit foto-behang, de illustratie komt uit het boek "Het eiland". Het behang is 165 gram, dit is een zogenaamde smartpaper (een extra mat vliesbehang). De totale afmeting is 389,6cm breed x 280cm hoog. Dit is verdeeld over 8 banen van 48,7cm x 280cm.
Alle behangbanen worden op 1 rol geprint. Op de verpakking staat een duidelijke instructie voor het aanbrengen van de Wallpaper Story. Het behang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is. 

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is het ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.

Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@